Death Stranding
  • ONTWIKKELAAR Kojima Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 november 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Releasedatum Death Stranding bekendgemaakt

Vandaag heeft Kojima Productions een lange trailer van Death Stranding vrijgegeven. Naast gameplaybeelden en inzicht in het verhaal, is nu ook eindelijk de releasedatum van de game bekendgemaakt.

Het was lange tijd niet duidelijk wanneer we Death Stranding kunnen verwachten, maar aan die onzekerheid is vandaag een einde gekomen. In een trailer van ruim acht minuten werd bekendgemaakt dat de game nog dit jaar verschijnt. In onderstaande trailer zijn onder meer nieuwe gameplaybeelden verwerkt waarin te zien is hoe Sam (Norman Reedus) een aantal attributen gebruikt om het landschap te verkennen. Ook wordt er iets dieper ingegaan op het verhaal van de game. Bekijk de adembenemende trailer hieronder.

Death Stranding komt uit op 8 november 2019 voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?