Hearthstone designer Dave Kosak verlaat Blizzard

Dave Kosak heeft aangekondigd dat hij Blizzard Entertainment verlaat. Hij was onder andere als Hearthstone designer twaalf jaar werkzaam bij de gamestudio.

Via een reeks van Tweets heeft Dave Kosak, Hearthstone en World of Warcraft designer, bekendgemaakt dat hij zijn werkzaamheden neerlegt bij Blizzard Entertainment. Kosak heeft twaalf jaar gewerkt bij de gameproducent, waar hij vooral een belangrijke rol had in de ontwikkeling van Hearthstone en World of Warcraft. In dezelfde serie Tweets geeft hij dan ook aan dat er nog van alles voor Hearthstone op de planning staat, zoals het laatst aangekondigde nieuwe uitbreidingspakket genaamd Madness at the Darkmoon Faire. Daarnaast komt de Shadowlands-DLC voor World of Warcraft eraan, waarvan de pre-patch op 14 oktober live is gegaan. Spelers hoeven zich vooralsnog dus geen zorgen te maken dat zijn vertrek invloed heeft op de ontwikkeling van deze games.

In dezelfde Tweetcollectie heeft Dave Kosak bekendgemaakt dat hij aan de slag is gegaan bij Deviation Games en ze al bezig zijn met een geheim project.

BRON Dave Kosak

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?