Hearthstone designer Dave Kosak verlaat Blizzard

Geplaatst:

Dave Kosak heeft aangekondigd dat hij Blizzard Entertainment verlaat. Hij was onder andere als Hearthstone designer twaalf jaar werkzaam bij de gamestudio.

Via een reeks van Tweets heeft Dave Kosak, Hearthstone en World of Warcraft designer, bekendgemaakt dat hij zijn werkzaamheden neerlegt bij Blizzard Entertainment. Kosak heeft twaalf jaar gewerkt bij de gameproducent, waar hij vooral een belangrijke rol had in de ontwikkeling van Hearthstone en World of Warcraft. In dezelfde serie Tweets geeft hij dan ook aan dat er nog van alles voor Hearthstone op de planning staat, zoals het laatst aangekondigde nieuwe uitbreidingspakket genaamd Madness at the Darkmoon Faire. Daarnaast komt de Shadowlands-DLC voor World of Warcraft eraan, waarvan de pre-patch op 14 oktober live is gegaan. Spelers hoeven zich vooralsnog dus geen zorgen te maken dat zijn vertrek invloed heeft op de ontwikkeling van deze games.

In dezelfde Tweetcollectie heeft Dave Kosak bekendgemaakt dat hij aan de slag is gegaan bij Deviation Games en ze al bezig zijn met een geheim project.

Bron: Dave Kosak
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord