Halo: The Master Chief Collection krijgt next-gen update

Geplaatst:
Aangepast: 21 oktober 2020 12:44

Halo: The Master Chief Collection is straks ook te spelen op de Xbox Series X/S. Speciaal voor deze next-gen consoles voorziet Microsoft de collectie van een grote update.

Halo: The Master Chief Collection is een compilatie van verschillende Halo-games die door 343 Industries in chronologische volgorde worden toegevoegd. Een maand geleden werd Halo 3: ODST toegevoegd aan de Master Chief Collection en Halo 4 volgt hierna. Vorig jaar werd deze bundel ook uitgebracht op de pc en straks wanneer de nieuwe Xbox-consoles uitkomen, is de Master Chief Collection ook op die platformen te spelen. Volgens Microsoft is de bundel op met name grafisch gebied flink opgepoetst. Zo zijn de games volledig geoptimaliseerd voor de nieuwe apparaten, waardoor je de titels in 120fps kunt spelen op een resolutie tot wel 4K op de Xbox Series X.

Halo: The Master Chief Collection is momenteel beschikbaar op de Xbox One en pc. Vanaf 17 november is de bundel ook beschikbaar op de Xbox Series X/S en zelfs gratis voor eenieder die de bundel al heeft of in het bezit is van Xbox Game Pass.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo: The Master Chief Collection

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

11 november 2014

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord