Check hier alle e3 2019-content
Halo: The Master Chief Collection
  • ONTWIKKELAAR 343 Industries
  • RELEASEDATUM 11 november 2014, (PC)
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Halo: The Master Chief Collection komt naar pc

Halo: The Master Chief Collection is natuurlijk al een paar jaar geleden uitgekomen op de Xbox One, maar de collectie iconische Halo-games komt nu ook naar pc. Dit maakten Microsoft en 343 Industries onlangs bekend.

Halo: The Master Chief Collection is een speciale collectie die bestaat uit verbeterde versies van de eerste vier genummerde Halo-games. Deze collectie kwam in 2014 al uit op de Xbox One, maar komt nu eindelijk ook naar de pc. Halo: The Master Chief Collection voor pc gaat Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, de Halo 3: ODST-campagne en Halo 4 bevatten. De zes titels uit de Master Chief Collection worden op de pc gefaseerd en in chronologische volgorde van verhaal uitgebracht. Dat houdt dus in dat Halo: Reach er als eerste aankomt. De games kunnen zowel via de Microsoft Store als via Steam worden aangeschaft.

Halo: The Master Chief Collection is momenteel al te spelen op Xbox One. De collectie wordt later dit jaar gefaseerd uitgebracht op pc, maar een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend.

BRON Microsoft en 343 Industries

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?