Halo Infinite multiplayer krijgt gratis events

Geplaatst:

De Halo Infinite multiplayer was deze week opeens te spelen Er is ondertussen al veel feedback gegeven die voornamelijk ging over de progressie en de ingame-winkel van Halo Infinite. 343 Industries heeft nu dan ook laten weten dat gratis events een groot onderdeel gaan worden van Halo Infinite multiplayer.

De Halo Infinite multiplayer kent momenteel verschillende gamemodi en een Battle Pass voor seizoen 1, maar binnenkort komen er ook events naar de game. Omdat de gratis events een groot onderdeel gaan worden van de multiplayer ervaring is het duidelijk dat 343 Industries er niet lang mee wacht. Volgende week is het gratis event Fracture-Tenrai namelijk al te spelen. De gratis events komen met een gratis Event Pass met daarin allerlei beloningen. Om de beloningen vrij te spelen moet je de specifieke event challenges voltooien, waarvan de experience ook telt voor de Battle Pass. Naast het Fracture-Tenrai event zijn ook de Winter Contingency, Tac Ops en Cyber Showdown events al aangekondigd. Op de afbeelding in de Tweet is een voorproefje te zien van de armour die je kunt vrijspelen.

Halo Infinite Multiplayer is gratis te spelen via de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord