Halo Infinite multiplayer bèta nu te spelen

Geplaatst: 15 november 2021 19:55

De Xbox Anniversary Celebration eindigde met het grote nieuws dat Halo Infinite multiplayer bèta vandaag al gratis is te spelen.

We moeten nog even wachten op Halo Infinite, want de game komt pas uit in december. Maar de Xbox Anniversary Celebration gaf de fans van de franchise nog snel een cadeau. Vanaf vandaag is het eerste seizoen, genaamd Heroes of Reach, van Halo Infinite multiplayer beschikbaar voor iedereen met een Xbox of pc. Het gaat je daarnaast niets kosten en alle voortgang wordt meegenomen naar de volledige release van de game. De trailer die werd vrijgegeven zit vol met actie en geeft een idee van de verschillende wapens en de arena. Mocht je meer willen weten over de arena, Bram ging een tijdje terug al aan de slag met Halo Infinite Arena multiplayer.

Het eerste seizoen van Halo Infinite multiplayer begint vandaag. De volledige game verschijnt op 8 december voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Xbox Anniversary Celebration

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord