Check hier alle E3 2021-content

Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA V Online ontvangt vijf nieuwe radiostations

De online modus van Grand Theft Auto V krijgt deze week een grote update voor de Cayo Perico Heist, die een geheel nieuwe sociale ruimte en nieuwe materialen toevoegt aan de game. Daarnaast kunnen spelers straks luisteren naar vijf nieuwe radiostations.

In een Rockstar Newswire-bericht worden de nieuwe kanalen gedetailleerd beschreven. Het eerste nieuwe kanaal, Still Slipping Los Santos, wordt geleid door de Britse DJ Joy Orbison en zal techno en house beats bevatten. Na alle waarschijnlijkheid gaat dit radiostation een rol spelen bij een handjevol nieuwe missies, zo valt te lezen in het bericht. Het volgende station is Kult FM 99.1, gehost door Julian Casablancas. Deze bevat veel throwback-tracks van onder meer Joy Division, New Order en the Velvet Underground, evenals gastoptredens van Mac DeMarco, David Cross en Tony Mac. De ondergrondse nachtclub, genaamd Music Locker, zal ondertussen verschillende clubtracks bevatten wanneer deze debuteert. Dan is er nog FlyLo FM, het nieuwe station van Flying Lotus, met artiesten als Madlib, MF Doom en "een heleboel zeldzame, exclusieve en verbazingwekkende verrassingen". Rockstar sluit de lijst nieuwe radiostations af met Worldwide FM, afkomstig van DJ Gilles Peterson. Dit radiostation zal voornamelijk in het teken staan van wereldmuziek.

GTA Diamond Casino

Met de komst van de nieuwe radiostations wordt de muziekbibliotheek van Grand Theft Auto V Online uitgebreid met maar liefst 250 nieuwe tracks.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?