GTA Online krijgt ondergrondse nachtclub met echte DJs

Geplaatst: 8 december 2020 14:00
Aangepast: 8 december 2020 15:15

Een nieuwe update is onderweg naar de wereld van Grand Theft Auto V. De update voorziet de nog altijd populaire game van een nieuw eiland, nieuwe wapens en voortuigen. Daarnaast komt er er een nieuwe nachtclub waar 'echte' DJs de mogelijkheid hebben om op te treden.

Als we de aankondiging van Rockstar mogen geloven, dan hebben spelers binnenkort de mogelijkheid om een nieuwe ondergrondse nachtclub te bezoeken, genaamd: 'The Music Locker'. Bijzonder aan deze nieuwe ondergrondse nachtclub is dat hier de sets van echte DJs afgespeeld gaan worden. De Music Locker bevindt zich direct onder het Diamond Casino & Resort en wordt binnenkort geopend door Detroit DJ Moodymann. Hierna zullen zowel het Berlijnse collectief Keinemusik als DJ Palms Trax sets leveren tijdens hun verblijf in de club. Bekijk hieronder de trailer die Rockstar twee weken geleden op haar YouTube-kanaal deelde.

De nieuwe update arriveert op 15 december in Grand Theft Auto V.

Bron: Rockstar

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord