Check hier alle E3 2021-content

Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA Online krijgt ondergrondse nachtclub met echte DJs

Een nieuwe update is onderweg naar de wereld van Grand Theft Auto V. De update voorziet de nog altijd populaire game van een nieuw eiland, nieuwe wapens en voortuigen. Daarnaast komt er er een nieuwe nachtclub waar 'echte' DJs de mogelijkheid hebben om op te treden.

Als we de aankondiging van Rockstar mogen geloven, dan hebben spelers binnenkort de mogelijkheid om een nieuwe ondergrondse nachtclub te bezoeken, genaamd: 'The Music Locker'. Bijzonder aan deze nieuwe ondergrondse nachtclub is dat hier de sets van echte DJs afgespeeld gaan worden. De Music Locker bevindt zich direct onder het Diamond Casino & Resort en wordt binnenkort geopend door Detroit DJ Moodymann. Hierna zullen zowel het Berlijnse collectief Keinemusik als DJ Palms Trax sets leveren tijdens hun verblijf in de club. Bekijk hieronder de trailer die Rockstar twee weken geleden op haar YouTube-kanaal deelde.

De nieuwe update arriveert op 15 december in Grand Theft Auto V.

BRON Rockstar

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?