Google Stadia wordt aangevuld met vijf titels

Binnenkort worden er weer nieuwe games toegevoegd aan de library van Google Stadia. Beetje bij beetje wordt het aanbod nu steeds uitgebreider.

De vijf titels die nu zijn aangekondigd zijn Serious Sam Collection, Panzer Dragoon Remake, Lost Worlds: Beyond the Page, Stacks on Stacks (on Stacks) en Spitlings. De twee eerstgenoemde zijn hierbij voor de meesten waarschijnlijk het meest aansprekend. De drie laatste zijn tijdelijk exclusief beschikbaar via Google Stadia, iets dat het platform wel kan gebruiken. Het aanbod van Google Stadia groeit gestaag, maar kan nog altijd rekenen op kritiek van de gebruikers. Wellicht dat er op deze manier toch wat verandering in komt.

Serious Sam2

Als je aan deze games niet genoeg hebt, check dan nog even de gratis Stadia Pro-games voor de maand februari voor het te laat is.

BRON Google Stadia

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?