Downloadnieuws: Dit zijn de Google Stadia Pro-games voor februari

Google heeft vandaag bekendgemaakt welke games er komende maand gratis beschikbaar zijn voor Google Stadia Pro-gebruikers.

De eerste game is het exclusieve GYLT, dat alleen via Google Stadia te spelen is. De griezelige puzzle adventure wordt vergezeld met een andere angstaanjagende game in de vorm van Metro Exodus. Tomb Raider: 20 Year Celebration en SAMURAI SHODOWN zijn beide nog tot en met het einde van deze maand gratis te claimen, waarvan de eerstgenoemde vorige maand is toegevoegd aan de gratis line-up van Google Stadia Pro. De andere drie games die al gratis waren, blijven voorlopig nog beschikbaar. Dus voor Destiny 2: The Collection, Farming Simulator 19 en Thumper kun je ook na januari nog gratis binnen halen.

Ben jij blij met de games voor komende maand?

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?