Gerucht: Xbox Game Pass Cloud Gaming komt volgend jaar naar iOS

Geplaatst:
Aangepast: 24 april 2024 22:04

Mogelijk komt volgend jaar Xbox Game Pass Cloud Gaming weer uit op iOS devices. Dat beweren bronnen van journalistieke platformen The Verge en Business Insider.

In augustus verwijderde Microsoft de xCloud-app (oude naam van Xbox Game Pass Cloud Gaming) van de App Store, omdat Apple vond dat de service in overtreding was met de regels. Volgens de berichten van The Verge en Business Insider heeft Microsoft daar nu een oplossing voor gevonden. De techgigant is namelijk van plan het beleid van Apple te omzeilen door Xbox Game Pass Cloud Gaming aan te bieden in een webbrowser op iOS. Dit is hetzelfde plan dat Amazon ook heeft voor diens cloudgamingdienst Luna.

De Xbox Game Pass Cloud Gaming moet ergens begin 2021 uitkomen in de webbrowser van iOS. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Business Insider

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord