Amazon onthult nieuwe cloudgamingdienst Luna

Geplaatst:

Winkelgigant Amazon heeft een eigen cloudgamingdienst onthuld: Amazon Luna. Met deze service treedt Amazon in de voetstappen van Google (Google Stadia) en Microsoft ( xCloud).

Amazon Luna bevindt zich op dit moment in early access in de Verenigde Staten en is vooralsnog niet aangekondigd voor een release in andere landen. Met de cloudgamingdienst kunnen abonnees games streamen naar hun iOS, pc, MAC of Amazon Fire TV. Ondersteuning voor Android wordt op een later moment aan de service toegevoegd. Op dit moment zijn er meer dan honderd spellen op de service te vinden met onder andere Resident Evil 7, Control, Grid en Yooka-Laylee and the Impossible Lair. Gebruikers van Luna kunnen via de verschillende thema pagina's van uitgevers games direct opstarten zonder te hoeven wachten tot de game gedownload is. Later dit jaar wordt er ook een thema pagina van Ubisoft aan de service toegevoegd, waar gebruikers de laatste games van de uitgever en ontwikkelaar op de dag van de release kunnen spelen. De aankondigingstrailer van Luna is hieronder te bekijken.

Luna bevindt zich op dit moment in early access in de Verenigde Staten en kost 6 dollar per maand. Het is ook mogelijk voor abonnees om een exclusieve controller te kopen voor 60 dollar. Of de service ook in andere landen gaat uitkomen is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord