Check al onze gamescom content hier!

Gerucht: Volgende generatie Xbox wordt geavanceerder dan PlayStation 5

Zowel Sony als Microsoft zijn achter de schermen druk bezig met de ontwikkeling van de nieuwe generatie consoles. Volgens journalist Ainsley Bowden zijn er bronnen die bevestigen dat de Xbox geavanceerder wordt dan de PlayStation 5.

Recent heeft Mark Cerny de eerste details van de PlayStation 5 naar buiten gebracht waaruit blijkt dat de nieuwe console van Sony echt een nieuwe ervaring moet gaan bieden. Volgens journalist Ainsley Bowden is deze bekendmaking voor de mensen bij Microsoft geen reden tot paniek. Hij geeft op zijn Twitteraccount aan dat er een aantal bronnen zijn die bevestigen dat de nieuwe Xbox nog geavanceerder wordt dan de PlayStation 5. De bronnen die Bowden benoemd hebben volgens hem al vaker leaks aan het licht gebracht die waar bleken te zijn. Volgens hem wordt volgend jaar een geweldig jaar voor de fans van beide consoles, wat er op lijkt te wijzen dat ons in 2020 een nieuwe generatie consoles staat te wachten.

Afgezien van een paar details over de PlayStation 5 is er verder nog niets officieel bekendgemaakt over de nieuwe generatie consoles. Microsoft lijkt te wachten op de E3 voordat het meer informatie verstrekt en Sony, die niet aanwezig is op E3, gebruikt daar waarschijnlijk het eigen evenement voor.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?