Gerucht: Sonic film opnieuw uitgesteld

Geplaatst:

De Sonic film wordt waarschijnlijk opnieuw uitgesteld. Dat beweert TSSZ, een nieuwsplatform over Sonic en andere Sega franchises, op hun Twitter-account.

De Sonic film heeft al de nodige vertraging gehad. Officieel had de film al in november moeten uitkomen, maar na felle kritiek op het nieuwe design van Sonic werd de film naar februari 2020 uitgesteld. Dit om het design van de snelle blauwe egel te verbeteren. Nu lijkt het er echter op dat de film met nog een maand is vertraagd. TSSZ zag op de officiële twitter-pagina van de film namelijk staan dat film niet in februari maar in maart in de bioscoop uitkomt. Je kan de tweet van TSSZ hieronder bekijken.

Paramount heeft de vertraging van de Sonic film nog niet officieel aangekondigd. Dus neem dit bericht voorlopig nog met een korreltje zout.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord