Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!

Filmnieuws: Sonic the Hedgehog-film vertraagd naar 2020

Het leek onvermijdelijk, de live-action film Sonic the Hedgehog heeft een nieuwe releasedatum gekregen. Zo maakte Jeff Fowler vandaag op zijn Twitterkanaal bekend.

Sonic the Hedgehog zou nog dit jaar uitkomen, maar nadat de eerste beelden waren vrijgegeven van Sonic's design kwam er veel kritiek. De blauwe egel lijkt in de trailer in de verste verte niet op de coole snelheidsduivel zoals wij die kennen uit de games. De kritiek was niet aan dovemansoren gericht, want uiteindelijk is besloten het design aan te passen. Dit heeft nu dus wel tot gevolg dat de film pas volgend jaar in de bioscopen wordt afgespeeld.

De live-action film Sonic the Hedgehog draait vanaf 14 februari 2020 in de bioscoop, met een mooier design voor Sonic.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?