Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum Januari 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Gerucht: Rainbow Six Quarantine hernoemd naar Rainbow Six Parasite

Vanwege de coronapandemie liggen er plannen om Rainbow Six Quarantine een andere naam te geven. Het lijkt erop dat de game hernoemd gaat worden naar Rainbow Six Parasite.

Rainbow Six Quarantine werd onthuld tijdens de E3 van 2019. De tactische co-op shooter werd meerdere malen uitgesteld, maar staat momenteel gepland voor een release tijdens dit voorjaar. Vanwege de coronapandemie en de verplichte thuisquarantaine voor veel mensen wereldwijd, overweegt Ubisoft de titel van Rainbow Six Quarantine aan te passen. Nu lijkt het erop dat de nieuwe titel Rainbow Six Parasite wordt. Multiplayer gaming nieuwswebsite MP1ST heeft op het PlayStation Network een bestand gevonden van de 1.01 patch van de nieuwe shooter. In dit bestand zijn ook afbeeldingen gevonden van het dashboardicoon, het opstartscherm en het icoon voor de opgeslagen speldata van Rainbow Six Quarantine. Op deze afbeeldingen is de titel Rainbow Six Parasite te zien. Volgens Ubisoft is Parasite een placeholder die het ontwikkelteam intern gebruikt om de game aan te duiden. Ubisoft belooft snel bekend te maken of dit ook de uiteindelijke titel wordt, of dat de game toch nog een andere naam krijgt.

Rainbow Six Parasite

Rainbow Six Quarantine staat gepland voor een release tussen april en september dit jaar. Binnenkort leren we wat de uiteindelijke nieuwe naam wordt.

BRON MP1ST

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?