Gerucht: Rainbow Six Quarantine hernoemd naar Rainbow Six Parasite

Geplaatst:

Vanwege de coronapandemie liggen er plannen om Rainbow Six Quarantine een andere naam te geven. Het lijkt erop dat de game hernoemd gaat worden naar Rainbow Six Parasite.

Rainbow Six Quarantine werd onthuld tijdens de E3 van 2019. De tactische co-op shooter werd meerdere malen uitgesteld, maar staat momenteel gepland voor een release tijdens dit voorjaar. Vanwege de coronapandemie en de verplichte thuisquarantaine voor veel mensen wereldwijd, overweegt Ubisoft de titel van Rainbow Six Quarantine aan te passen. Nu lijkt het erop dat de nieuwe titel Rainbow Six Parasite wordt. Multiplayer gaming nieuwswebsite MP1ST heeft op het PlayStation Network een bestand gevonden van de 1.01 patch van de nieuwe shooter. In dit bestand zijn ook afbeeldingen gevonden van het dashboardicoon, het opstartscherm en het icoon voor de opgeslagen speldata van Rainbow Six Quarantine. Op deze afbeeldingen is de titel Rainbow Six Parasite te zien. Volgens Ubisoft is Parasite een placeholder die het ontwikkelteam intern gebruikt om de game aan te duiden. Ubisoft belooft snel bekend te maken of dit ook de uiteindelijke titel wordt, of dat de game toch nog een andere naam krijgt.

Rainbow Six Quarantine staat gepland voor een release tussen april en september dit jaar. Binnenkort leren we wat de uiteindelijke nieuwe naam wordt.

Bron: MP1ST
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 januari 2022

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord