Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum Januari 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Ubisoft overweegt aanpassing titel Rainbow Six Quarantine

Ubisoft overweegt de titel van Rainbow Six Quarantine aan te passen. Dit vanwege de coronapandemie die de wereld al meer dan een jaar in zijn greep houdt.

Tijdens de E3 van 2019 werd Rainbow Six Quarantine onthuld. Hoewel er nog geen definitieve releasedatum voor de game was, werd vorig jaar wel aangegeven dat de release van Rainbow Six Quarantine uitgesteld werd. Dit natuurlijk vanwege de coronapandemie en de vele problemen die de wereldwijde gezondheidscrisis en het thuiswerken met zich meebrengt. Het ziet er echter naar uit dat de pandemie er niet alleen voor zorgt dat de game uitgesteld wordt, maar misschien zelfs uitkomt onder een hele andere naam. In een recente vraag-en-antwoordsessie met investeerders liet Ubisoft's CEO Yves Guillemot weten dat het bedrijf er in ieder geval over nadenkt of het wel verstandig is om een game met Quarantine in de titel uit te brengen in het tweede jaar waarin veel mensen verplicht in thuisquarantaine moeten vanwege een pandemie.

Rainbow Six Quarantine staat gepland voor een release tussen april en september dit jaar. Of de game ook daadwerkelijk onder die naam uitkomt, is dus nog niet zeker.

BRON Gamespot

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?