Ubisoft overweegt aanpassing titel Rainbow Six Quarantine

Geplaatst: 10 februari 2021 10:53

Ubisoft overweegt de titel van Rainbow Six Quarantine aan te passen. Dit vanwege de coronapandemie die de wereld al meer dan een jaar in zijn greep houdt.

Tijdens de E3 van 2019 werd Rainbow Six Quarantine onthuld. Hoewel er nog geen definitieve releasedatum voor de game was, werd vorig jaar wel aangegeven dat de release van Rainbow Six Quarantine uitgesteld werd. Dit natuurlijk vanwege de coronapandemie en de vele problemen die de wereldwijde gezondheidscrisis en het thuiswerken met zich meebrengt. Het ziet er echter naar uit dat de pandemie er niet alleen voor zorgt dat de game uitgesteld wordt, maar misschien zelfs uitkomt onder een hele andere naam. In een recente vraag-en-antwoordsessie met investeerders liet Ubisoft's CEO Yves Guillemot weten dat het bedrijf er in ieder geval over nadenkt of het wel verstandig is om een game met Quarantine in de titel uit te brengen in het tweede jaar waarin veel mensen verplicht in thuisquarantaine moeten vanwege een pandemie.

Rainbow Six Quarantine staat gepland voor een release tussen april en september dit jaar. Of de game ook daadwerkelijk onder die naam uitkomt, is dus nog niet zeker.

Bron: Gamespot
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 januari 2022

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord