Gerucht: Hideo Kojima's volgende game uitgegeven door Xbox

Geplaatst:
Aangepast: 7 september 2022 21:55

Kojima Productions werkt momenteel aan een nieuwe game. In tegenstelling tot wat velen denken werkt Kojima niet aan Abandoned voor de PlayStation 5. Het gerucht gaat dat Hideo Kojima's volgende game wordt uitgegeven door Microsoft.

Eerder vandaag onthulde Sony Interactive Entertainment een trailer voor Abandoned, een horrorproject van ontwikkelaar Blue Box Games. Maar die trailer, en de schimmige geschiedenis van die ontwikkelaar, doen mensen geloven dat Abandoned de volgende game is van de Metal Gear Solid-maker Hideo Kojima. Een van de redenen waarom mensen denken dat Abandoned een project van Kojima is heeft alles te maken met het gebrek aan informatie over Blue Box Games. Sommige mensen denken dat Blue Box Games een dekmantel is voor Kojima Productions. Maar wie op onderzoek uitgaat komt er al snel achter dat Blue Box gewoon een studio is die nog nooit een grote consolegame heeft uitgebracht. Daarnaast vertoont de website van de studio al tijden geen teken van leven. Het gerucht gaat dat Kojima in gesprek is met Microsoft over het publiceren van zijn volgende game. Het standbeeld dat op de plank van Phil Spencer staat verwijst ook naar een mogelijke deal met de legendarische ontwikkelaar.

onbekend

Hideo Kojima is een ongelooflijk bekende naam in gaming. Hij was verantwoordelijk voor de Metal Gear-franchise en werkte na zijn splitsing van Konami in 2015 aan Death Stranding in samenwerking met Sony en PlayStation. Nu lijkt het erop dat hij misschien aan een Xbox-titel werkt.

Bron: Venturebeat

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord