Check hier alle E3 2021-content

Gerucht: Hideo Kojima werkt aan Death Stranding 2

Hideo Kojima werkt aan Death Stranding 2. Of in ieder geval aan iets wat met de game te maken heeft, als we zijn teases op Twitter mogen geloven.

Ongeveer een half jaar geleden verscheen Death Stranding, een typische Kojima-game die veel mensen versteld deed staan. Nu lijkt het erop dat Hideo Kojima aan een tweede deel werkt. Via Twitter deelde Kojima namelijk een aantal foto's van zijn thuiswerksituatie. In de eerste tweet legt Kojima uit hoe het designproces eraan toe gaat vanuit huis. Bij die tweet hoort ook een foto waarop we een BB, die creepy baby uit Death Stranding, op Kojima's bureau kunnen zien liggen. Daarna plaatste Kojima nog een tweet, waarin hij uitlegt dat hij aan concept art aan het werken is. Op die foto kunnen we een schets van een ruimteschip zien waarop de naam Bridges is geschreven. De naam Bridges, en bruggen in het algemeen, spelen een grote rol in Death Stranding. Krijgen we dan straks een sequel die zich in de ruimte afspeelt? Of gaat het hier om een geheel nieuwe IP in hetzelfde universum als Death Stranding? De tijd zal het leren.

Death Stranding is momenteel te spelen op de PlayStation 4. Op 14 juli verschijnt de game op pc.

BRON Hideo Kojima

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?