Gerucht: Halo Infinite heeft the Banished als vijandelijke factie

Geplaatst:
Aangepast: 17 april 2020 15:00

Halo Infinite nieuws is schaars en ik als enorme fan van de serie ben hier ook niet al te blij mee. Waar ik wel blij mee ben is dit nieuwste gerucht die door Mega Bloks de wereld is in geholpen.

We zien op de afbeeldingen hieronder een Hunter, een zware eenheid die gebruikt werd door the Covenant voor hun brute kracht. Wat interessant is aan deze afbeeldingen is dat het precies de kleuren matcht van de vijandelijk factie the Banished. Deze groep werd ingeleid in 343 Industries haar laatste game Halo Wars 2. Daarin vocht de crew van the Spirit of Fire tegen de factie van Atriox. Het blijft natuurlijk een foto van een niet officiële bron, namelijk Mega Bloks.

Halo Infinite komt samen met de Xbox Series X uit tijdens de feestdagen van 2020. Wil jij the Banished zien terugkeren in Halo Infinite?

Bron: Ultimate Halo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord