Gerucht: Google Stadia crasht Chromecast Ultra

Geplaatst:

Er gaan geruchten rond dat Google Stadia de Chromecast Ultra laat crashen. Dit kwam naar voren nadat een aantal abonnees hun ervaringen deelden op Reddit.

Google Stadia werd begin dit jaar aangekondigd als het nieuwe streaming gameplatform van Google. Vorige week kwam het platform officieel uit in Nederland. Een week na de release komen er alleen steeds meer geluiden op dat Google Stadia crashes veroorzaakt bij de Chromecast Ultra. Zo vertelde Reddit gebruiker u/armadeon7479 dat zijn Chromecast midden in gevecht van de game Destiny 2 crashte. Hij werd al snel bijgevallen door andere gebruikers die dit soort problemen ook hebben meegemaakt. Google zelf ontkent op dit moment dat er een probleem is.

Google Stadia is nu uit in Nederland. Het is nog niet met honderd procent zekerheid te zeggen of Google Stadia de crashes bij de Chromecast Ultra veroorzaakt.

Bron: Reddit

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord