Gerucht: Batman Arkham Legacy onthuld tijdens The Game Awards

The Game Awards staat erom bekend niet alleen een simpele awardshow te zijn, maar is ook het podium voor nieuwe grote aankondigingen. Een van de aankondigingen is naar verluid Batman Arkham Legacy, een nieuwe Batman-game van Warner Bros.

YouTube Coby, beter bekend onder de naam SLCMOF, heeft dit op zijn YouTube-kanaal en Twitteraccount onthuld. De zelf benoemd DC Comics-nerd zegt dit te hebben gehoord van de bron die hem destijds ook doorgaf dat er een Damian Wayne-game in de maak was. Dit bleek later te kloppen, maar uiteindelijk is de stekker uit dat project getrokken waardoor de game nooit het levenslicht heeft gezien. Het is niet het eerste gerucht dat naar buiten komt omtrent deze nieuwe game, eerder werd al gemeld dat de Batman-game zou draaien rondom de Court of Owls.

batmanarkham1

Het is nog niet officieel bekend of de game ook daadwerkelijk in ontwikkeling is en wordt aangekondigd tijdens The Game Awards, maar waar rook is is vuur zullen we maar zeggen.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?