Gerucht: Nieuwe Batman-game in aantocht

Geplaatst:
Aangepast: 24 september 2019 09:32

Sinds de tachtigjarige verjaardag van Batman dit weekend zijn de geruchten over een nieuwe Batman-game weer in volle gang. Het officiële Twitter-account van WB Games Montréal was namelijk weer actief en deelde een video via Twitter.

Een aantal dagen geleden ontstonden de geruchten al doordat zowel de stemacteur van Batman in Batman: Arkham Origins en de schrijver via Twitter lieten weten absoluut niet samen te werken aan een niet-bestaande game. De geruchten ontstonden weer toen het Twitter-account van WB Games Montréal tot leven kwam om het tachtigjarige bestaan van Batman te vieren. De trailer die het account deelde, liet niet alleen het Batman-logo zien op een gebouw, maar ook een aantal symbolen die snel voorbijflitsen. Volgens de oplettende fans verwijzen de symbolen naar Ra's Al Ghul en the Court of Owls. Dit wijst erop dat deze een rol kunnen gaan spelen in de aankomende Batman-game.

Het is niet officieel bekend of er een nieuwe Batman-game verschijnt en wanneer WB Games Montréal de nieuwe game gaat aankondigen.

Bron: WB Games Montréal

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord