Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Genshin Impact bekroond tot beste game door Apple en Google

Genshin Impact doet het momenteel erg goed. Zo is de game onlangs bekroond tot game of the year door zowel Apple als Google.

De open-world actie-RPG Genshin Impact is momenteel hard aan de weg aan het timmeren om een succesvolle game te worden. Zo kreeg de game een maand geleden nog haar eerste grote update, nu heeft de game ook meerdere awards in de wacht gesleept. Genshin Impact heeft namelijk tweemaal de prijs voor beste game gekregen. Deze prijzen komen van Apple's App Store Best of 2020 en de 2020 Google Play Awards. Om deze overwinningen te vieren, geeft ontwikkelaar MiHoYo aan elke speler een totaal van 800 Primogems, de valuta die je gebruikt om onder andere pulls te krijgen in het Gacha-systeem, weg in de periode van 3 december tot 6 december. Daarnaast werd ook bekendgemaakt dat de game in de twee maanden sinds release inmiddels zo'n 400 miljoen dollar heeft verdiend. Dit komt neer op zo'n zes miljoen dollar per dag.

Genshin Impact is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en mobiele apparaten.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?