Genshin Impact bekroond tot beste game door Apple en Google

Geplaatst:

Genshin Impact doet het momenteel erg goed. Zo is de game onlangs bekroond tot game of the year door zowel Apple als Google.

De open-world actie-RPG Genshin Impact is momenteel hard aan de weg aan het timmeren om een succesvolle game te worden. Zo kreeg de game een maand geleden nog haar eerste grote update, nu heeft de game ook meerdere awards in de wacht gesleept. Genshin Impact heeft namelijk tweemaal de prijs voor beste game gekregen. Deze prijzen komen van Apple's App Store Best of 2020 en de 2020 Google Play Awards. Om deze overwinningen te vieren, geeft ontwikkelaar MiHoYo aan elke speler een totaal van 800 Primogems, de valuta die je gebruikt om onder andere pulls te krijgen in het Gacha-systeem, weg in de periode van 3 december tot 6 december. Daarnaast werd ook bekendgemaakt dat de game in de twee maanden sinds release inmiddels zo'n 400 miljoen dollar heeft verdiend. Dit komt neer op zo'n zes miljoen dollar per dag.

Genshin Impact is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en mobiele apparaten.

Bron: Google Play
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Genshin Impact

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

28 september 2020

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord