Trailer: Genshin Impact krijgt volgende week eerste grote update

Geplaatst: 2 november 2020 10:19
Aangepast: 2 november 2020 10:19

De populaire actie-JRPG Genshin Impact krijgt volgende week haar eerste grote update. Deze update voegt nieuwe personages en nog veel meer toe.

Het is nog niet eens zo lang geleden dat Genshin Impact uitkwam, maar de game is nu al razend populair. De actie-JRPG met gacha-elementen heeft veel weg van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en heeft in korte tijd veel populariteit weten te verkrijgen op platformen als Twitch en YouTube. Ontwikkelaar miHoYo heeft middels een trailer aangekondigd dat we volgende week de eerste grote update aan de game kunnen verwelkomen. Deze 1.1 update, getiteld A New Star Approaches, voegt veel nieuwe dingen toe. Zo worden de vier nieuwe Hero's Tartaglia, Zhongli, Xinyan en Diona toegevoegd. Ook worden er drie nieuwe quests toegevoegd aan de verhaallijn en krijgen Hero's hun eigen persoonlijke sidequests. Ook wordt er een nieuw Seasonal Event geïntroduceerd en komen er een Reputation System en nieuwe items naar de game.

Genshin Impact is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en mobiele apparaten. De nieuwe 1.1 update A New Star Approaches verschijnt op 11 november.

Bron: miHoYo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Genshin Impact

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

28 september 2020

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord