Gameplay: Werewolf: The Apocalypse - Earthblood gameplay onthuld

Geplaatst:

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood heeft nieuwe gameplaybeelden ontvangen. Hierin tonen NACON en Cyanide de drie vormen die spelers kunnen aannemen in deze actie-RPG.

De release van Werewolf: The Apocalypse - Earthblood komt steeds dichterbij en uitgever NACON en ontwikkelaar Cyanide hebben daarom nieuwe gameplaybeelden van de actie-RPG uitgebracht. Er was al een paar keer eerder gameplay van Werewolf: The Apocalypse - Earthblood onthuld, maar deze keer gaat de gameplay trailer over de drie vormen die Garou Cahal, de protaganist van de game, kan aannemen. De Lupus-vorm is handig tijdens verkennen en infiltreren, met de Homid-vorm kunnen spelers bewakers stealthy uitschakelen en verdedigingen van vijanden hacken en de Crinos-vorm is het beste om in te zetten wanneer spelers zich ergens met klauwen en tanden doorheen moeten vechten. Door deze verschillende transformatiemogelijkheden kunnen spelers op vele manieren Werewolf: The Apocalypse - Earthblood doorlopen.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood wordt op 4 februari uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

Bron: Nacon Benelux
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2021

Ontwikkelaar

Cyanide Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord