Gameplay: Gameplay onthuld van Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Geplaatst:
Aangepast: 15 december 2020 21:39

Nacon deelt een gameplaytrailer van Werewolf: The Apocalypse - Earthblood. Hierin maken we kennis met de vaardigheden van Cahal en de World of Darkness.

Tijdens Nacon Connect waren de eerste gameplaybeelden getoond van Werewolf: The Apocalypse - Earthblood. Hierbij hebben we kennis kunnen maken met de protagonist Cahal. Julien Desourteaux, game director bij Cyanide, gaat dit keer dieper in op Cahal en zijn vaardigheden. De grote oorlog van de Garous tegen Endron verwoest de natuurlijke wereld. Moeder Aarde is stervende en Cahal, een verbannen weerwolf, keert terug om de Aarde te redden van de corrupte olie- en gasbedrijf Endron. De trailer toont verschillende missies van Cahal in menselijke vorm, weerwolfvorm of een combinatie van beiden genoemd Crinos. Elke vorm heeft unieke eigenschappen en mogelijkheden en biedt daarbij voordelen in verschillende situaties. De game is onderdeel van de World of Darkness-universum waarin bovennatuurlijke wezens bestaan buiten het zicht van mensen. Dit universum is ook terug te zien in de Vampire: The Masquerade-franchise.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood verschijnt op 4 februari 2021 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Bron: Nacon
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2021

Ontwikkelaar

Cyanide Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord