Gameplay: Werewolf: The Apocalypse - Earthblood toont de wolf

Geplaatst:
Aangepast: 7 juli 2020 19:39

Tijdens Nacon Connect zijn er nieuwe gameplaybeelden van Werewolf: The Apocalypse - Earthblood verschenen. Dit is de eerste keer dat we gameplay zien van de actie/RPG.

We zien onze protagonist in actie, terwijl er wat dikke metal muziek op de achtergrond afspeelt. De aarde is stervende en het is aan de speler de taak om je land te beschermen. In Werewolf: The Apocalypse - Earthblood kun je kiezen uit drie verschillende speelstijlen. In je menselijke vorm kun je dialoog aan en proberen mensen te overtuigen. In je normale wolvenvorm kun je heel stiekem rondsluipen om zo ongezien verder te gaan. Maar laten we eerlijk zijn, iedereen wil natuurlijk met de weerwolfvorm spelen. In deze vorm ben je een groot monster, die vijanden afslacht en andere beesten aanvalt. Volgens de website is het echter belangrijk dat je je woede beheerst.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is beschikbaar vanaf 4 februari 2021 voor de pc, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Nacon Connect
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2021

Ontwikkelaar

Cyanide Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord