Hitman 3

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 20 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Stealth, Third Person Shooter
  • Gameliner score

Gameplay: Vijf minuten aan Hitman 3 gameplay

Nog even en IO Interactive's nieuwste Hitman-game komt uit. Als je niet kan wachten, dan kun je alvast genieten van de eerste vijf minuten aan Hitman 3 gameplay van de openingsmissie in Dubai.

Nadat begin december de eerste gameplaybeelden van Hitman 3 werden onthuld, is het nu wederom tijd voor nieuwe beelden van de game. Het betreft gameplaybeelden van de eerste missie in de game, waarbij Agent 47 zich op een wolkenkrabber in Dubai bevindt. Een prachtige locatie met een oogstrelend uitzicht, maar ook levensgevaarlijk. Hij manoeuvreert zich namelijk aan de buitenkant van het hoogste gebouw ter wereld. Het is maar goed dat onze held niet zo'n last heeft van hoogtevrees. Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat er te beleven is in de game; IO Interactive heeft al aangegeven welke gamemodi Hitman 3 rijk is. In de onderstaande trailer ze je hoe Agent 47 het er vanaf brengt.

Hitman 3 verschijnt op 20 januari voor pc, Google Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

BRON Game Informer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?