Gameplay: Vijf minuten aan Hitman 3 gameplay

Geplaatst:
Aangepast: 4 januari 2021 13:53

Nog even en IO Interactive's nieuwste Hitman-game komt uit. Als je niet kan wachten, dan kun je alvast genieten van de eerste vijf minuten aan Hitman 3 gameplay van de openingsmissie in Dubai.

Nadat begin december de eerste gameplaybeelden van Hitman 3 werden onthuld, is het nu wederom tijd voor nieuwe beelden van de game. Het betreft gameplaybeelden van de eerste missie in de game, waarbij Agent 47 zich op een wolkenkrabber in Dubai bevindt. Een prachtige locatie met een oogstrelend uitzicht, maar ook levensgevaarlijk. Hij manoeuvreert zich namelijk aan de buitenkant van het hoogste gebouw ter wereld. Het is maar goed dat onze held niet zo'n last heeft van hoogtevrees. Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat er te beleven is in de game; IO Interactive heeft al aangegeven welke gamemodi Hitman 3 rijk is. In de onderstaande trailer ze je hoe Agent 47 het er vanaf brengt.

Hitman 3 verschijnt op 20 januari voor pc, Google Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Bron: Game Informer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Series

Hitman

Uitgever

IO Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 januari 2021

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord