Lost Judgment

  • Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio
  • Eerste releasedatum 24 september 2021
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score -

Gameplay: Vijf minuten aan gameplay in Lost Judgment trailer

Een nieuwe trailer van Lost Judgment is gelanceerd. In de video krijgen we ruim vijf minuten aan gameplay te zien van de aanstaande game van SEGA.

Ook tijdens de State of Play van Sony begin deze maand kregen we al veel gameplaybeelden voorgeschoteld van Lost Jugdment, maar SEGA blijft ons trakteren. Wellicht als goedmakertje omdat de kans bestaat dat Lost Judgment mogelijk het laatste deel in de Judgment-serie is. Hoe het ook zij, er is een nieuwe video verschenen met ruim vijf minuten aan gameplaybeelden van de game. De beelden tonen uitgebreid diverse facetten van de game. Zo zien we bijvoorbeeld de combat en het onderzoeken van locaties op aanwijzingen. De video is volledig in het Japans.

Lost Judgment verschijnt op 24 september voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON SEGA

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?