Gerucht: Lost Judgment wellicht laatste deel in Judgment-serie

Geplaatst: 12 juli 2021 18:25

Lost Judgment zou zomaar het laatste deel in de Judgment-serie kunnen zijn. Dit heeft te maken met recente strubbelingen tussen SEGA en het talentenbureau van acteur Takuya Kimura.

De aankondiging van Lost Judgment, het vervolg op de actiegame Judgment, werd in mei dit jaar met veel enthousiasme ontvangen. Lost Judgment ontving veel nieuwe beelden tijdens State of Play vorige week die deden hopen op meer. Het is echter maar de vraag of er na deze game nog 'meer' gaat komen. Lost Judgment zou zomaar het laatste deel in de serie kunnen zijn. Dit heeft te maken met recente strubbelingen tussen SEGA en het talentenbureau van Takuya Kimura, de acteur die Takayuki Tagami in de game speelt. Volgens bronnen probeert het talentenbureau pc-versies van de Judgment-games tegen te houden. SEGA daarentegen is volgens dezelfde bron van plan de Judgment-games naar Steam te brengen. Het talentenbureau wil echter liever niet dat Kimura in pc-games verschijnt. Door het meningsverschil dreigt het talentenbureau een streep door de serie te zetten. De reden hiervoor is niet gegeven, maar mogelijk wil het talentenbureau niet dat er mods gebruikt worden om het uiterlijk van Kimura in de game te veranderen.

onbekend

Lost Judgment verschijnt op 24 september voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series-consoles. Of de game ook op pc verschijnt, is nog maar de vraag. Vooralsnog is er niets officieel bekendgemaakt.

Bron: Nikkan Taishu
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lost Judgment

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 september 2021

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.