Gameplay: Phantom Abyss gameplaytrailer vol valstrikken

Geplaatst:

Phantom Abyss heeft een eerste gameplaytrailer gekregen tijdens de Devolver Digital. Het is tijd om als een echte schattenjager vallen te ontwijken en de schat uit een tempel te stelen.

In Phantom Abyss is het de bedoeling om alle valstrikken in een tempel te ontwijken en de schat te grijpen. De game werd eerder dit jaar al aangekondigd door de studio en verschijnt alleen voor de pc. In de nieuwe trailer zijn een flink aantal valstrikken te zien. Denk niet alleen aan de typische staken die uit de vloeren en muren komen, maar ook bewegende platformen. De geesten die je ziet zijn de bewegingen van spelers die de tempel al een keer eerder hebben gespeeld.

Phantom Abyss verschijnt op 22 juni als Early Access titel op Steam.

Bron: Devolver Digital

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phantom Abyss

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

22 juni 2021

Ontwikkelaar

Team WIBY

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord