Trailer: Phantom Abyss aangekondigd door Devolver Digital

Geplaatst: 21 mei 2021 16:02

Devolver Digital heeft Phantom Abyss aangekondigd. In deze multiplayer avonturengame is er maar één avonturier de winnaar.

Phantom Abyss doet je wellicht denken aan Indiana Jones en dat is zo gek nog niet. Het doel voor de speler is duidelijk; ontwijk de valstrikken en verover de schat. De tempel verandert echter constant en wordt willekeurig gegenereerd door de game. Je ziet tijdens je avontuur de spirits van andere spelers. Dit zijn de geesten van de spelers die deze temple run geprobeerd hebben, maar het einde niet bereikt hebben. Je kunt hun tactieken gebruiken om te leren van de moves die werkten, maar je moet ook proberen niet dezelfde fouten te maken. Spelers krijgen een zweep voor extra mobiliteitsopties.

Phantom Abyss verschijnt in juni voor Steam Early Access.

Bron: Devolver Digital
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phantom Abyss

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

22 juni 2021

Ontwikkelaar

Team WIBY

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord