Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Gameplay: Far Cry 6 gameplay getoond op Xbox Series X

Far Cry 6 krijgt de spotlight van Ubisoft. Via een livestream worden er nieuwe gameplaybeelden getoond, opgenomen op de Xbox Series X.

In Far Cry 6 speel je als een guerrilla, een speelwijze waar Far Cry wel raad mee weet. Diverse scenario's komen voor in de gameplay-stream. Far Cry 6 geeft de spelers de mogelijkheid om verschillende rugzakken te gebruiken. De ene geeft de speler een melee boost, de andere zorgt voor een vlammenzee. De healthbars zijn terug van Far Cry: New Dawn, maar het lijkt erop dat het RPG-element niet teruggekeerd is uit die game. Daarnaast zien we gunplay, melee executies, wingsuits, moordlustige huisdieren en handmatige heals. Veel klassieke Far Cry-elementen lijken terug te keren. Ubisoft geeft aan dat de game ook nog eens vol zit met interessante Easter Eggs. Bekijk hier de nieuwste trailer van Far Cry 6. Bekijk hier de Season Pass van Far Cry 6.

Far Cry 6 is beschikbaar vanaf 7 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Ubisoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?