Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Speel als schurk met de Far Cry 6 Season Pass

Tijdens Ubisoft Forward hebben we meerdere trailers gezien van Far Cry 6. We hebben namelijk ook gezien dat je als schurk kunt spelen met de Season Pass.

Een van de hoogtepunten van Ubisoft Forward vandaag was Far Cry 6. We kregen namelijk een nieuwe trailer van Far Cry 6 te zien, waarin we de schurk Antón Castillo leerden kennen. Er werd echter ook een trailer getoond van de Season Pass voor Far Cry 6 en daarin zien we meer schurken. Met de Season Pass kun je namelijk de rol aannemen van de schurken van voorgaande Far Cry-games. Zo zien we onder andere de meest bekende Far Cry-schurk Vaas Montenegro uit Far Cry 3 voorbijkomen. Wie wil er nou niet in zijn huid kruipen? Daarnaast kun je ook spelen als Pagan Min en Joseph Seed.

De Far Cry 6 Season Pass heeft nog geen exacte releasedatum.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?