Salt and Sacrifice

  • Ontwikkelaar Ska Studios
  • Eerste releasedatum Q1 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Actie, RPG, Indie
  • Gameliner score -

Gameplay: Eerste gameplaybeelden Salt and Sacrifice getoond

De eerste gameplaybeelden van Salt and Sacrifice zijn eindelijk vrijgegeven. Een bijna tien minuten durende video werd getoond tijdens Play For All 2021.

Tijdens Summer Game Fest werd Salt and Sacrifice aangekondigd. Dit vervolg op Salt and Sanctuary is een 2D eerbetoon aan het Soulslike-genre. In een bijna tien minuten durende video kunnen we zien wat ons straks te wachten staat in de game. Zo zien we een sfeervolle duistere wereld gevuld met monsters en demonen. Daarnaast zien we ook dat je in dit deel de wereld samen met je vrienden kunt verkennen.

Salt and Sacrifice verschijnt in 2022 op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

BRON Gamespot Play For All 2021

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?