Check hier alle E3 2021-content

Salt and Sacrifice

  • Ontwikkelaar Ska Studios
  • Eerste releasedatum Q1 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Actie, RPG, Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Salt and Sacrifice aangekondigd

Tijdens Summer Game Fest 2021 kondigde Shuhei Yoshida van Sony een nieuwe game van Ska Studios en Devoured Studios aan. De game Salt and Sacrfice werd door een trailer aan de wereld getoond.

Salt and Sacrifice is het vervolg op Salt and Sanctuary. In de game hebben spelers de taak om als Marked Inquisitor op jacht te gaan naar mages. Spelers kunnen hun personage aanpassen zoals ze zelf willen. Zo is er keuze uit acht verschillende klassen, waaronder Assassin, Ranger en Dualist. Er zijn twintig soorten mages die gevonden moeten worden door middel van verschillende aanwijzingen. De game kan ook als multiplayer gespeeld worden.

Salt and Sacrifice komt in het begin van 2022 uit op Playstation 4, Playstation 5 en pc.

BRON Summer Game Fest 2021

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?