Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Frontier deelt meer info Jurassic World Evolution 2

Frontier Developments heeft in een nieuw artikel meer informatie losgelaten over Jurassic World Evolution 2. Dinosaurussen zijn sterk verbeterd in de aankomende sequel.

Jurassic World Evolution 2 herwerkt het gedrag van de dinosaurussen. In de eerste game konden de reptielen nogal statisch overkomen, maar nu claimt Frontier dat te willen voorkomen. Veel nieuwe animaties worden toegevoegd, zodat de dino's er zo levendig mogelijk uitzien. Het jachtgedrag van de dinosaurussen wordt veel dynamischer. Nu hebben de prooidieren ook de kans om te ontsnappen uit de klauwen van de vleeseters. De dino's in Jurassic World Evolution 2 maken gebruik van een territorium-systeem. Het is aan de speler om ervoor te zorgen dat de benodigdheden van de dieren in orde zijn, anders kunnen ze ontsnappen uit hun omgeving. Daarnaast vertelt Frontier het een en het ander over de nieuwe Mobile Veterinary Unit en de Paleo Medical Facility. Je dino's behandelen tegen ziektes en verwondingen wordt ingewikkelder in de sequel. Je hebt nu ook je eigen grondtroepen om je dino's in de gaten te houden. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Jurassic World Evolution 2. Bekijk hier de bevestigde dinosaurussen van Jurassic World Evolution 2. Klik op de bronvermelding voor het gehele artikel.

Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2 is beschikbaar in Q4 2021 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Frontier

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?