Frontier deelt meer info Jurassic World Evolution 2

Geplaatst:

Frontier Developments heeft in een nieuw artikel meer informatie losgelaten over Jurassic World Evolution 2. Dinosaurussen zijn sterk verbeterd in de aankomende sequel.

Jurassic World Evolution 2 herwerkt het gedrag van de dinosaurussen. In de eerste game konden de reptielen nogal statisch overkomen, maar nu claimt Frontier dat te willen voorkomen. Veel nieuwe animaties worden toegevoegd, zodat de dino's er zo levendig mogelijk uitzien. Het jachtgedrag van de dinosaurussen wordt veel dynamischer. Nu hebben de prooidieren ook de kans om te ontsnappen uit de klauwen van de vleeseters. De dino's in Jurassic World Evolution 2 maken gebruik van een territorium-systeem. Het is aan de speler om ervoor te zorgen dat de benodigdheden van de dieren in orde zijn, anders kunnen ze ontsnappen uit hun omgeving. Daarnaast vertelt Frontier het een en het ander over de nieuwe Mobile Veterinary Unit en de Paleo Medical Facility. Je dino's behandelen tegen ziektes en verwondingen wordt ingewikkelder in de sequel. Je hebt nu ook je eigen grondtroepen om je dino's in de gaten te houden. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Jurassic World Evolution 2. Bekijk hier de bevestigde dinosaurussen van Jurassic World Evolution 2. Klik op de bronvermelding voor het gehele artikel.

Jurassic World Evolution 2 is beschikbaar in Q4 2021 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 november 2021

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord