Bevestigde dinosaurussen in Jurassic World Evolution 2

Geplaatst:

Jurassic World Evolution 2 zit natuurlijk weer vol met dinosaurussen. Frontier heeft via hun website een aantal prehistorische beesten in de spotlight gezet.

Een aantal klassiekers keren terug. De Brachiosaurus, Triceratops en Stegosaurus zijn iconische herbivores die al een lange tijd aanwezig zijn in de Jurassic Park-franchise. De meest iconische dinosaurus blijft natuurlijk de Tyrannosaurus Rex en ook deze grote carnivoor maakt een opkomst in Jurassic World Evolution 2. De site geeft ons echter ook screenshots van de minder bekend dinosaurussoorten. Zo heb je de kleine carnivoor Coelophysis uit het Trias tijdperk, de sauropod Amargasaurus en de Battle of Big Rock ster Nasutoceratops. Jurassic World Evolution 2 heeft echter niet alleen dinosaurussen in de line-up klaarstaan. Vliegende reptielen en water reptielen maken ook een entree. In de screenshots zie je de Pteranodon, die we terugzien in een aantal Jurassic Park en Jurassic World films. In de eerste trailer zien we de Mosasaurus, het gigantische water reptiel die we natuurlijk kennen van Jurassic World.

 1 1 1 1 1 1 1 1

Jurassic World Evolution 2 is beschikbaar in Q4 2021 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 november 2021

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord