Check hier alle E3 2021-content

Final Fantasy VII Remake

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 10 april 2020
  • Platformen PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Final Fantasy VII remake krijgt endgame content

De remake van Final Fantasy VII krijgt een hoop endgame content. Dit laten co-director Naoki Hamaguchi en producer Yoshinori Kitase weten in een interview met Square Enix.

Ze geven aan dat er een nieuwe verdieping komt in het Shinra Building, wat niet in het origineel voorkwam. Ze laten ook wat nieuwe informatie los over het personages Red XIII. Dit tijgerachtig beest gaat een entree maken in de remake van Final Fantasy VII. Hij speelt echter geen vaste rol in je squad, maar krijgt wel zijn eigen tijd in de spotlight. Verder geven ze niet veel weg, maar ze garanderen dat de fans niet teleurgesteld zullen zijn met de endgame content die aanwezig is in Final Fantasy VII. Lees hier onze preview van Final Fantasy VII.

Final Fantasy VII Remake Red XIII

Final Fantasy VII is beschikbaar vanaf 10 april voor de PlayStation 4. Volgend jaar komt de game naar andere platformen.

BRON Square Enix

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?