Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Filmtrailer: Nieuwe beelden The Mandalorian seizoen 2 gedeeld

Disney is terug met nieuwe beelden van het tweede seizoen van The Mandalorian. De trailer hint daarnaast op de terugkeer van een beroemd Star Wars-personage.

Het tweede seizoen van The Mandalorian komt deze maand nog exclusief uit op Disney+ en een maand geleden werd daarvoor de eerste trailer gepubliceerd. Hierin werd het verhaal van seizoen twee geïntroduceerd, waarbij nieuwe beelden niet konden ontbreken. Disney heeft vandaag een nieuwe trailer gepubliceerd, waarin we nog een voorproefje krijgen op het tweede seizoen. De video duurt één minuut, maar er is genoeg te zien in die korte tijd. Zo wordt er wat meer verdieping gegeven op het verhaal van het tweede seizoen. Daarbij wordt er gehint op de terugkomst van een Star Wars-personage die erg geliefd is onder fans: Sabine Wren. Er deden al geruchten de ronde dat dit personage in The Mandalorian zou komen en het lijkt alsof dit waar kan zijn. In de trailer vraagt de hoofdpersoon, Mando, zich namelijk af of hij andere Mandalorians kan vinden om hem te kunnen helpen en dat zou zomaar Sabine Wren kunnen zijn.

The Mandalorian seizoen 2 verschijnt 30 oktober exclusief op Disney+.

BRON GamesRadar

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?