Filmtrailer: Eerste trailer The Mandalorian seizoen 2 onthuld

We weten inmiddels dat er dit jaar een tweede seizoen van The Mandalorian verschijnt. Disney heeft nu de eerste trailer van dit nieuwe seizoen onthuld.

Eind vorig jaar werd The Mandalorian uitgebracht op Disney+. De serie werd in het algemeen ontzettend goed ontvangen en fans waren dan ook erg teleurgesteld dat The Mandalorian na acht afleveringen ten einde kwam. Gelukkig kwam Disney begin dit jaar met het goede nieuws dat seizoen 2 van The Mandalorian dit jaar nog verschijnt op haar eigen streamingplatform. Inmiddels is ook de eerste trailer van het tweede seizoen van de hitserie onthuld. Deze trailer heet Wherever I Go, He Goes en laat ons zien welke avonturen Mando en Baby Yoda straks te wachten staan.

The Mandalorian seizoen 2 verschijnt 30 oktober op Disney+.

BRON Disney

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?