Filmnieuws: The Mandalorian actrice Gina Carano ontslagen

Actrice Gina Carano, beter bekend als Cara Dune uit de serie The Mandalorian, is ontslagen bij LucasFilm. Dit maakt LucasFilm bekend na een omstreden bericht op Instagram van de actrice.

Gina Carano kwam negatief in het nieuws nadat zij op Instagram een, inmiddels verwijderd, omstreden bericht had geplaatst dat voor veel ophef zorgde. De hashtag #FireGinaCarano was zelfs trending op Twitter en LucasFilm heeft er gehoor aan gegeven. De ophef ontstond nadat Carano een vergelijking trok tussen Republikeinen van vandaag de dag en Joden tijdens de holocaust. Dit schoot bij veel mensen op het internet in het verkeerde keelgat en daarom werd er direct een actie op Twitter ingezet waarin werd gevraagd om haar ontslag bij de serie. Niet alleen LucasFilm vond het genoeg reden om Carano aan de kant te zetten, ook het agentschap United Talent Agency waar zij onder contract stond. Gina Carano is al maanden onderwerp van gesprek door haar berichten op het internet. Zo was zij fel tegen het gebruik van mondmaskers tijdens de COVID-19 pandemie en insinueerde ze dat er fraude was gepleegd met stemmen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Gina Carano The Mandalorian ontslagen

Carano verscheen voor het eerst als Cara Dune in de vierde aflevering van seizoen één van The Mandalorian. In de review van The Mandalorian die Timo schreef was hij onder de indruk van de bikkelharde Rebel Alliance soldaat. Ook in het tweede seizoen van The Mandalorian speelde Carano een rol.

BRON io9

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?