Series: Nieuwe prequel Game of Thrones in de maak

Geplaatst:
Aangepast: 13 september 2019 09:26

Het ziet ernaar uit dat er een nieuwe prequel voor Game of Thrones in de maak is. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Deze zomer werd bekendgemaakt dat er drie spin-offs van Game of Thrones in de maak zijn. We weten inmiddels al dat de eerste serie, door George R.R. Martin The Long Night genoemd, in de maak is en over de Age of Heroes en de White Walkers gaat. Inmiddels is er ook een tweede serie in de maak. Deze tweede serie is een prequel die gebaseerd is op Martin's boek Fire and Blood. Fire and Blood vertelt het verhaal van de Targaryen-familie en hoe zij met hun draken hebben weten te domineren en uiteindelijk weer ten val zijn geraakt. Volgens The Hollywood Reporter heeft HBO al bijna een pilot besteld van de nieuwe serie. Deze prequel kan dus dichterbij zijn dan we denken.

Er zijn nu dus al twee spin-offs van Game of Thrones bevestigd. Voor de eerste spin-off over The Long Night is afgelopen zomer al een pilot besteld. Ook is de cast van die serie bekend.

Bron: The Hollywood Reporter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord