Series: Drie spin-offs Game of Thrones in de maak

Geplaatst:
Aangepast: 6 mei 2019 10:25

Als jij ook zo aan het genieten bent van het laatste seizoen van Game of Thrones en je jezelf afvraagt hoe het verder moet wanneer de serie over enkele weken is geëindigd, dan is er goed nieuws voor je. Er zijn namelijk drie spin-offs van Game of Thrones in de maak.

George R.R. Martin, de schrijver van de boekenserie waar Game of Thrones op is gebaseerd, schrijft in zijn blog dat er drie spin-offs van de serie goed op weg zijn. Aanvankelijk waren er vijf spin-offs in de maak, maar daar zijn er nu nog maar drie van over. De eerste spin-off begint later dit jaar met filmen en wordt ontwikkeld door Jane Goldman, bekend van de Kingsmen-films. Deze serie, die Martin The Long Night noemt, speelt zich af tijdens de Age of Heroes, duizenden jaren voor de gebeurtenissen in Game of Thrones. De andere twee series zitten nog in de scriptfase, maar boeken volgens Martin wel vooruitgang.

De populaire serie Game of Thrones is momenteel te zien bij HBO. Over twee weken is de laatste aflevering van de serie te zien en dan is het wachten op deze spin-offs.

Bron: George R. R. Martin
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord