Filmnieuws: Game of Thrones wint Emmy voor beste dramaserie

Game of Thrones heeft vannacht de Emmy gewonnen voor de beste dramaserie van 2019. De serie heeft door de jaren heen in totaal 308 Emmy's gewonnen.

In totaal heeft Game of Thrones twaalf Emmy's gewonnen dit jaar, waarvan de meeste werden gewonnen tijdens de Creative Emmy's vorige week. Tijdens de hoofdceremonie vannacht vielen de prijzen uiteindelijk tegen. Van de tien nominaties werden er uiteindelijk maar twee door Game of Thrones gewonnen. Naast de award voor beste dramaserie van 2019, mocht alleen Peter Dinklage nog een prijs in ontvangst nemen. Hij won de award voor beste mannelijke bijrol voor zijn rol als Tyrion Lannister.

Game of Thrones

Game of Thrones is na het achtste seizoen afgelopen. Wel is er al een prequel van de populaire serie aangekondigd wat zich in het verleden gaat afspelen.

BRON IGN

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?