Series: Game of Thrones wint Emmy voor beste dramaserie

Geplaatst: 23 september 2019 10:40
Aangepast: 17 maart 2024 16:55

Game of Thrones heeft vannacht de Emmy gewonnen voor de beste dramaserie van 2019. De serie heeft door de jaren heen in totaal 308 Emmy's gewonnen.

In totaal heeft Game of Thrones twaalf Emmy's gewonnen dit jaar, waarvan de meeste werden gewonnen tijdens de Creative Emmy's vorige week. Tijdens de hoofdceremonie vannacht vielen de prijzen uiteindelijk tegen. Van de tien nominaties werden er uiteindelijk maar twee door Game of Thrones gewonnen. Naast de award voor beste dramaserie van 2019, mocht alleen Peter Dinklage nog een prijs in ontvangst nemen. Hij won de award voor beste mannelijke bijrol voor zijn rol als Tyrion Lannister.

Game of Thrones5
HBO

Game of Thrones is na het achtste seizoen afgelopen. Wel is er al een prequel van de populaire serie aangekondigd wat zich in het verleden gaat afspelen.

Bron: IGN

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord