Filmnieuws: Ben Affleck vertelt waarom hij geen Batman meer is

Ben Affleck is geen Batman meer, dat wisten we al toen er bekend werd dat Robert Pattinson de hoofdrol zou spelen in The Batman. Maar waarom?

Nadat hij Batman vertolkte in Justice League, zou Ben Affleck ook in de nieuwe solo-film 'The Batman' spelen. Hij zou de film regisseren. Daar stapte hij echter al redelijk snel vanaf, waarna Matt Reeves de taak overnam. Een paar weken later liet Affleck weten dat hij helemaal niet in de film zou spelen. Uiteindelijk werd de hoofdrol van The Batman aan Robert Pattinson gegeven. In een interview met de New York Times vertelde Affleck openhartig over de reden van zijn besluit. Die reden is zijn geschiedenis aan alcoholverslaving, iets waar wel meerdere Hollywood sterren problemen mee schijnen te hebben. Het is waarschijnlijk wel beter om een nuchtere Batman in actie te zien en eerlijk gezegd zag Robert Pattinson er niet verkeerd uit in zijn Batsuit in de eerste beelden die bekend zijn gemaakt van The Batman.

The Batman Robert Pattinson

Zoals het er nu uitziet is The Batman vanaf 21 juni 2021 te zien in de bioscoop.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?