Films: The Batman: eerste beelden van Robert Pattinson in Batsuit

Geplaatst:
Aangepast: 14 februari 2020 12:45

Matt Reeves, de regisseur van de verwachte film 'The Batman', maakte al eerder de cast van de film bekend. En nu zijn de eerste beelden er.

Nog niet van de film zelf helaas, maar het zijn wel interessante shots. Matt Reeves postte de korte video op zijn Vimeo account en op Twitter. De rol van Batman is al door veel acteurs vertolkt, waaronder Christian Bale natuurlijk wel de uitschieter was, maar Robert Pattinson als Batman, dat zou ook nog wel eens interessant kunnen worden. Nee, ben maar niet bang, hij glinstert dit keer niet als hij in het zonlicht staat. Al laat de korte video allesbehalve zonlicht zien. Of licht in het algemeen. Het is de duisternis die het zo interessant maakt, aangezien de laatste film van DC, Birds of Prey, enorm kleurrijk en explosief was. Oh sorry, Harley Quinn: Birds of Prey, bedoelen we natuurlijk. Dit voorproefje heeft meer een Joker-sfeer over zich. Al met al gaat het geen makkelijke klus worden voor Pattinson om het op te nemen tegen Bale, maar we vinden wel dat hij een eerlijke kans verdient. Hij heeft zichzelf overigens al voor een groot deel uit zijn Twilight-imago weten te vechten en dat is toch wel knap.

The Batman zal naar verwachting op 25 juni 2021 in de bioscoop te zien zijn.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord