FIFA 21 bevat op pc geen next-gen features

Geplaatst:
Aangepast: 22 juni 2020 09:39

FIFA 21 bevat op pc geen next-gen features. De versie die naar de pc komt, is namelijk dezelfde versie als die voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Tijdens EA Play vorige week werd onthuld dat FIFA 21 naar de PlayStation 5 en Xbox Series X komt. Op zich is dat natuurlijk geen verrassing. Vorige week werd onthuld dat de game op de next-gen consoles een aantal nieuwe features krijgt. Zo worden de animaties en verlichting verbeterd, wat moet zorgen voor een ultra-realistische speelervaring. Op 9 oktober komt de game echter ook naar de pc, de PlayStation 4 en Xbox One. Uiteraard zijn de next-gen features op de huidige generatie consoles niet aanwezig, maar volgens Electronic Arts ontbreken deze features ook in de pc-versie. In een FAQ op de website van FIFA 21 staat namelijk dat de pc-versie die straks via Origin en Steam te spelen is, dezelfde versie wordt als die op de PlayStation 4 en Xbox One.

FIFA 21 verschijnt 9 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer de game naar de PlayStation 5 en Xbox Series X komt, is nog niet bekend.

Bron: Electronic Arts
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 21

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 oktober 2020

Ontwikkelaar

Electronic Arts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord