FIFA 21 staat aan aftrap van PS5 en Xbox Series X

Geplaatst: 19 juni 2020 02:21

Hoewel Bram en ik eigenlijk een beetje in verbazing zaten dat FIFA 21 niet meer aandacht kreeg, kwam de game toch eventjes voorbij. FIFA 21 kreeg namelijk een gedeelde trailer, inclusief "next gen-beelden", met Madden 21.

Het is niet minder dan logisch dat er een nieuwe FIFA op het programma staat. Nu lijkt FIFA een cross gen-titel te worden die op de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X en pc komt te verschijnen. Tenminste, als we de titel van het officiële Electronic Arts-trailertje mogen geloven dan. In de beelden komt niet veel voorbij, maar ach, het is in ieder geval iets, right?

De releasedatum van FIFA 21 is helaas nog niet bekend. Wel weten we inmiddels dat de game moet verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X en pc.

Bron: EA Play
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 21

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 oktober 2020

Ontwikkelaar

Electronic Arts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord